Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
ЛЕД линеарна светилка Модел: Zeugma

1,828,00 ден6,257,00 ден

ЛЕД линеарна светилка Модел: Zeugma

Овој модел е погоден за осветлување на работни хали, фабрики, магацини, работни простории и сл.

Одлична дисперзија на светлина.

Карактеристики:

  • Напон на работа: 100-240V / 50-60Hz
  • Работни часови: 50,000ч
  • Боја на светлина: 6400K
  • Фактор на заштита: IP65 (Водоотпорна)

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 50W;  Лумени: 4650lm; Димензии: L:290mm (должина)
  • Моќност: 100W;  Лумени: 9300lm; Димензии: L:520mm (должина)
  • Моќност: 150W;  Лумени: 13950lm; Димензии: L:758mm (должина)
  • Моќност: 200W;  Лумени: 18600lm; Димензии: L:1000mm (должина)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top