Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Vision ЛЕД сијалица на димирање

150,00 ден

Vision ЛЕД сијалица на димирање

Тип: GU10

Карактеристики:

  • 220-240V / 50-60Hz
  • Работни часови: 25.000 ч
  • 3000K / 4200K / 6400K

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 6W;  Лумени: 390lm;  Димензии: 49x54mm
Clear
Производи на акција
Scroll to Top