Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Ultra ЛЕД сијалица

70,00 ден100,00 ден

Ultra ЛЕД сијалица

Тип: E14

Карактеристики:

  • 175-250V / 50-60Hz
  • Работни часови: 25.000 ч
  • 3000K / 4200K / 6400K

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 4W;  Лумени: 250lm;  Димензии: 37x99mm
  • Моќност: 6W;  Лумени: 480lm;  Димензии: 37x99mm
  • Моќност: 8W;  Лумени: 800lm;  Димензии: 38x108mm
  • Моќност: 10W;  Лумени: 480lm;  Димензии: 38x108mm

 

Clear
Производи на акција
Scroll to Top