Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Toledo ЛЕД сијалица

1,200,00 ден

Toledo ЛЕД сијалица

Тип: E27

Карактеристики:

  • 220-240V / 50-60Hz
  • Работни часови: 20.000ч
  • 2200К / 2400К

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 8W;  Лумени: 620lm;  Димензии: 165x280mm; Боја: Амбер
  • Моќност: 8W;  Лумени: 250lm;  Димензии: 165x280mm; Боја: Титанум
Clear
Производи на акција
Scroll to Top