Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Индустриско ЛЕД линеарно тело Модел: Tetra/SQ

483,00 ден957,00 ден

Индустриско ЛЕД линеарно тело Модел: Tetra/SQ

Погодно за фабрики, индустриски хали и погони, магацини и сл.

Достапно во повеќе јачини и димензии.

Карактеристики:

  • Напон на работа: 165-265 V / 50-60 Hz
  • Боја на светлина: 6400K
  • Работни часови: 25,000ч
  • Фактор на заштита: IP20
  • Модел: Надграден ОГ

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 27W;  Лумени: 1890lm; Димензии: L:600mm (должина)
  • Моќност: 54W;  Лумени: 3780lm; Димензии: L:1200mm (должина)
  • Моќност: 72W;  Лумени: 5670lm; Димензии: L:1500mm (должина)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top