Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
ЛЕД тело Модел: Тетра Слим

352,00 ден512,00 ден

ЛЕД тело Модел: Тетра Слим

Карактеристики:

  • Напон на работа: 176-265 V / 50-60 Hz
  • Боја на светлина: 6400K
  • Работни часови: 20,000ч
  • Фактор на заштита: IP20

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 18W;  Лумени: 1135lm; Димензии: L:600mm (должина)
  • Моќност: 36W;  Лумени: 2269lm; Димензии: L:1200mm (должина)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top