Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Spectra ЛЕД сијалица

105,00 ден

Spectra ЛЕД сијалица

Тип: E27

Карактеристики:

  • 220-240V / 50-60Hz
  • Работни часови: 20.000ч

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 3W;  Лумени: 315lm;  Димензии: 50x90mm; Боја: жолта
  • Моќност: 3W;  Лумени: 102lm;  Димензии: 50x90mm; Боја: црвена
  • Моќност: 3W;  Лумени: 205lm;  Димензии: 50x90mm; Боја: зелена
  • Моќност: 3W;  Лумени: 38lm;  Димензии: 50x90mm; Боја: сина
  • Моќност: 3W;  Лумени: 250lm;  Димензии: 50x90mm; Боја: бела
Clear
Производи на акција
Scroll to Top