Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
ЛЕД Панел Модел: Slim

140,00 ден590,00 ден

ЛЕД панел Модел: Slim

Карактеристики:

 • Напон на работа: 100-265V / 50-60Hz
 • Работни часови: 50,000 ч
 • Тип: Вградлив
 • Боја на светлина: 3000К / 4200К / 6400К

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии, боја:

 • Моќност: 3W;  Лумени: 110lm;  Димензии: 14x83mm; Боја: бела
 • Моќност: 6W;  Лумени: 270lm;  Димензии: 14×118,5mm; Боја: бела
 • Моќност: 9W;  Лумени: 540lm;  Димензии: 14x146mm; Боја: бела
 • Моќност: 12W;  Лумени: 660lm;  Димензии: 14x168mm; Боја: бела
 • Моќност: 15W;  Лумени: 900lm;  Димензии: 17x190mm; Боја: бела
 • Моќност: 18W;  Лумени: 1170lm;  Димензии: 14x221mm; Боја: бела
 • Моќност: 24W;  Лумени: 1632lm;  Димензии: 14,5x297mm; Боја: бела
Clear
Производи на акција
Scroll to Top