Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Интегрално ЛЕД тело Модел: Sigma

237,00 ден478,00 ден

Интегрално ЛЕД тело Модел: Sigma

Карактеристики:

  • Напон на работа: 176-265 V / 50-60 Hz
  • Боја на светлина: 6400K
  • Работни часови: 40,000ч
  • Модел: T5
  • Можност на интегрално продолжување на телото од едно во друго

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 4W;  Лумени: 254lm; Димензии: L:282mm (должина)
  • Моќност: 7W;  Лумени: 552lm; Димензии: L:546mm (должина)
  • Моќност: 10W;  Лумени: 846lm; Димензии: L:856mm (должина)
  • Моќност: 14W;  Лумени: 1100lm; Димензии: L:1156mm (должина)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top