Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
RGB RF2 Neoled контролер

1,700,00 ден

RGB RF2 Neoled контролер

Карактеристики:

  • 220 V / 50-60 Hz
  • 12 mm
  • водоотпорен
  • 3x3A, за макс. 1500 W
Производи на акција
Scroll to Top