Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
RGB RF1 Neoled контролер

1,000,00 ден

RGB RF1 Neoled контролер

Карактеристики:

  • 220 V / 50-60 Hz
  • 10 mm
  • водоотпорен
  • 3x1A, за макс. 750 W
Производи на акција
Scroll to Top