Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Rex ЛЕД ноќна ламба

119,00 ден

Rex ЛЕД ноќна ламба

  • 220-240 V / 50-60 Hz
  • Лумени: 25lm
  • Моќност: 0.4W
  • Димензии: 60×60 (mm)
  • Работни часови: 20,000ч
  • Боја: микс(бела/сина/зелена/црвена)
Производи на акција
Scroll to Top