Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Rainbow ЛЕД сијалица

50,00 ден

Rainbow ЛЕД сијалица

Тип: E27

Карактеристики:

  • 220-240V / 50-60Hz
  • Работни часови: 20.000ч

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 1W;  Лумени: 105lm;  Димензии: 45x67mm; Боја: жолта
  • Моќност: 1W;  Лумени: 34lm;  Димензии: 45x67mm; Боја: црвена
  • Моќност: 1W;  Лумени: 68lm;  Димензии: 45x67mm; Боја: зелена
  • Моќност: 1W;  Лумени: 12lm;  Димензии: 45x67mm; Боја: сина
  • Моќност: 1W;  Лумени: 120lm;  Димензии: 45x67mm; Боја: бела
Clear
Производи на акција
Scroll to Top