Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Puma/S ЛЕД рефлектор

926,00 ден1,438,00 ден

Puma/S ЛЕД рефлектор

  • 175-250V / 50-60Hz
  • Работни часови: 20,000ч
  • Боја на светлина: 6400K
  • Заштита: IP65
  • Водоотпорност
  • PIR сензор

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 10W;  Лумени: 800lm;  Димензии: A:134 B:110 C:33 (mm)
  • Моќност: 20W;  Лумени: 1600lm;  Димензии: A:149 B:129 C:37,5 (mm)
  • Моќност: 30W;  Лумени: 2700lm;  Димензии: A:168 B:150 C:38,5 (mm)
  • Моќност: 50W;  Лумени: 5000lm;  Димензии: A:193 B:182 C:38,5 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top