Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Puma ЛЕД рефлектор

271,00 ден3,462,00 ден

Puma ЛЕД рефлектор

  • 175-250V / 50-60Hz
  • Работни часови: 20,000ч
  • Заштита: IP65
  • водоотпорност

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, боја на светлина, димензии:

  • Моќност: 10W;  Лумени: 800lm; Боја на светлина: 2700K/6400K/Зелена;  Димензии: A:94 B:110 C:33 (mm)
  • Моќност: 20W;  Лумени: 1600lm; Боја на светлина: 2700K/6400K/Зелена;  Димензии: A:109 B:129 C:37,5 (mm)
  • Моќност: 30W;  Лумени: 2700lm; Боја на светлина: 2700K/6400K/Зелена;  Димензии: A:128 B:150 C:38 (mm)
  • Моќност: 50W;  Лумени: 5000lm; Боја на светлина: 2700K/6400K/Зелена;  Димензии: A:153 B:182 C:38,5 (mm)
  • Моќност: 100W;  Лумени: 10000lm; Боја на светлина: 2700K/6400K;  Димензии: A:215 B:268 C:41 (mm)
  • Моќност: 200W;  Лумени: 21000lm; Боја на светлина: 2700K/6400K;  Димензии: A:312 B:395 C:95 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top