Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Planet-E40 ЛЕД сијалица

400,00 ден

Planet-E40 ЛЕД сијалица

Тип: E40

Карактеристики:

  • 220-240V / 50-60Hz
  • Работни часови: 6.000ч
  • 4400K

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 250W;  Лумени: 4900lm;  Димензии: 90x230mm;
Clear
Производи на акција
Scroll to Top