Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Planet-Е27 ЛЕД сијалица

200,00 ден

Planet-Е27 ЛЕД сијалица

Тип: E27

Карактеристики:

  • 220-240V / 50-60Hz
  • Работни часови: 6.000ч
  • 4400K

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 125W;  Лумени: 2560lm;  Димензии: 70x150mm;
  • Моќност: 160W;  Лумени: 3200lm;  Димензии: 70x155mm;

 

Clear
Производи на акција
Scroll to Top