Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Peta ЛЕД сијалица

120,00 ден190,00 ден

Peta ЛЕД сијалица

Тип: G9

Карактеристики:

  • 220-240V / 50-60Hz
  • Работни часови: 25.000 ч
  • 2700K / 4200K / 6400K

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 4W;  Лумени: 330lm;  Димензии: 15,9×48,7mm
  • Моќност: 6W;  Лумени: 480lm;  Димензии: 16x50mm
  • Моќност: 8W;  Лумени: 680lm;  Димензии: 18,5x55mm
  • Моќност: 10W;  Лумени: 800lm;  Димензии: 18,5x63mm
Clear
Производи на акција
Scroll to Top