Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Ortanca ЛЕД сијалица

160,00 ден

Ortanca ЛЕД сијалица

Тип: MR16

Карактеристики:

  • 220-240V / 50-60Hz
  • Моќност: 50W макс.
  • Димензии: 20x80mm
  • Бои: златна
Производи на акција
Scroll to Top