Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Orlando ЛЕД улично светло

1,573,00 ден11,303,00 ден

Orlando ЛЕД улично светло

 • 85-265V / 50-60Hz
 • Работни часови: 30,000ч
 • Боја на светлина: 6400K
 • Заштита: IP65
 • Водоотпорност

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

 • Моќност: 20W;  Лумени: 1726lm;  Димензии: A:40 B:55 C:315 D:105 (mm)
 • Моќност: 30W;  Лумени: 2829lm;  Димензии: A:40 B:55 C:355 D:125 (mm)
 • Моќност: 50W;  Лумени: 4953lm;  Димензии: A:40 B:55 C:405 D:165 (mm)
 • Моќност: 100W;  Лумени: 8923lm;  Димензии: A:60 B:75 C:620 D:220 (mm)
 • Моќност: 150W;  Лумени: 15061lm;  Димензии: A:60 B:75 C:690 D:250 (mm)
 • Моќност: 200W;  Лумени: 17594lm;  Димензии: A:60 B:85 C:740 D:275 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top