Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Водоотпорна ЛЕД ламба Модел: Okyanus

1,481,00 ден3,042,00 ден

Водоотпорна ЛЕД ламба Модел: Okyanus

Индустриско ЛЕД линеарно тело Модел: Tetra/SQ

Погодно за фабрики, индустриски хали и погони, магацини и сл.

Достапно во повеќе јачини и димензии.

Карактеристики:

  • Напон на работа: 170-265 V / 50-60 Hz
  • Боја на светлина: 6400K
  • Работни часови: 30,000ч
  • Фактор на заштита: IP65 (Водоотпорна)

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 36W;  Лумени: 2880lm; Димензии: L:632mm (должина)
  • Моќност: 72W;  Лумени: 5760lm; Димензии: L:1242mm (должина)
  • Моќност: 90W;  Лумени: 7200lm; Димензии: L:1542mm (должина)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top