Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
ЛЕД Панел Модел: Nora

130,00 ден350,00 ден

ЛЕД Панел Модел: Nora

Карактеристики:

  • Напон на работа: 100-240V / 50-60Hz
  • Работни часови: 30,000 ч
  • Тип: Вградлив
  • Боја на светлина: 6500K

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 5W;  Лумени: 445lm;  Димензии: 85x25mm; Боја: бела
  • Моќност: 7W;  Лумени: 630lm;  Димензии: 85x25mm; Боја: бела
  • Моќност: 9W;  Лумени: 806lm;  Димензии: 105x31mm; Боја: бела
  • Моќност: 12W;  Лумени: 1041lm;  Димензии: 125x35mm; Боја: бела

 

Clear
Производи на акција
Scroll to Top