Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Neoled/RGB ЛЕД ленти

306,00 ден

Neoled/RGB ЛЕД ленти

Карактеристики:

  • 220-240 V / 50-60 Hz
  • котур: 50m
  • просечна трајност: 30.000 ч
  • моќност: 11 W/m
  • лумени: /
  • 72 парчиња/m, 50×50
  • 3 сетови / 50 ролна
  • ширина: 10 mm
  • дебелина: 20 mm
  • водоотпорност
Производи на акција
Scroll to Top