Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Nar4 градинарска ламба

1,800,00 ден

Nar4 ламба за во градина

Карактеристики:

  • моќност: макс.60 W
  • големина: A:170 B:170 C:580 (mm)
Производи на акција
Scroll to Top