Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Midi ЛЕД сијалица

60,00 ден

Midi ЛЕД сијалица

Тип: G4

Карактеристики:

  • 12V DC
  • Работни часови: 25.000 ч
  • 2700K / 6400K

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 1,5W;  Лумени: 110lm;  Димензии: 34x12mm
Clear
Производи на акција
Scroll to Top