Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Водоотпорна ЛЕД ламба Модел: Medusa

1,218,00 ден2,860,00 ден

Водоотпорна ЛЕД ламба Модел: Medusa

Карактеристики:

  • Напон на работа: 180-260 V / 50-60 Hz
  • Боја на светлина: 6400K
  • Работни часови: 40,000ч
  • Фактор на заштита: IP65 (Водоотпорна)

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 18W;  Лумени: 1800lm; Димензии: L:600mm (должина)
  • Моќност: 36W;  Лумени: 3600lm; Димензии: L:1200mm (должина)
  • Моќност: 58W;  Лумени: 5800lm; Димензии: L:1500mm (должина)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top