Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Manavgat1 плафоњерка

1,069,00 ден3,904,00 ден

Manavgat1 плафоњерка

Карактеристики:

  • 220-240 V / 50-60 Hz
  • Боја: хром
  • Тип на грло на сијалица: E14

Детална спецификација на производот за моќност, димензии:

  • Моќност: макс. 40W;  Димензии: A:120 B:65 (mm)
  • Моќност: макс. 2x40W;  Димензии: A:120 B:300 (mm)
  • Моќност: макс. 3x40W;  Димензии: A:120 B:505 (mm)
  • Моќност: макс. 4x40W;  Димензии: A:120 B:645 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top