Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Likya декоративна ЛЕД плафоњерка

1,457,00 ден6,820,00 ден

Likya декоративна ЛЕД плафоњерка

Карактеристики:

  • 220-240 V / 50-60 Hz
  • Боја на светлина: 4000K
  • Боја: хром

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 5W;  Лумени: 300lm; Димензии: 120×120 (mm)
  • Моќност: 2x5W;  Лумени: 2x300lm; Димензии: 120×280 (mm)
  • Моќност: 3x5W;  Лумени: 3x300lm; Димензии: 120×430 (mm)
  • Моќност: 4x5W;  Лумени: 4x300lm; Димензии: 250×250 (mm)
  • Моќност: 4x5W;  Лумени: 4x300lm; Димензии: 120×600 (mm) Тип-2
  • Моќност: 6x5W;  Лумени: 6x300lm; Димензии: 260×430 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top