Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Leopar ЛЕД рефлектор

1,053,00 ден6,659,00 ден

Leopar ЛЕД рефлектор

  • 85-265V / 50-60Hz
  • Работни часови: 50,000ч
  • Заштита: IP65
  • водоотпорност

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, боја на светлина, димензии:

  • Моќност: 20W;  Лумени: 1785lm; Боја на светлина: 2700K/4200K/6400K;  Димензии: A:200 B:157 C:50 (mm)
  • Моќност: 30W;  Лумени: 2685lm; Боја на светлина: 2700K/4200K/6400K;  Димензии: A:215 B:171 C:45 (mm)
  • Моќност: 50W;  Лумени: 4500lm; Боја на светлина: 2700K/4200K/6400K;  Димензии: A:270 B:210 C:55 (mm)
  • Моќност: 100W;  Лумени: 8500lm; Боја на светлина: 2700K/4200K/6400K;  Димензии: A:305 B:253 C:75 (mm)
  • Моќност: 150W;  Лумени: 13200lm; Боја на светлина: 2700K/4200K/6400K;  Димензии: A:380 B:310 C:75 (mm)
  • Моќност: 200W;  Лумени: 19000lm; Боја на светлина: 2700K/4200K/6400K;  Димензии: A:400 B:350 C:90 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top