Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Laguna ЛЕД соларно улично светло

5,216,00 ден11,134,00 ден

Laguna ЛЕД соларно улично светло

 • 3.2V DC
 • Боја на светлина: 6400K
 • Работни часови: 50,000ч
 • Времетраење: 12-15ч
 • Време на полнење: 4-6ч (Облачно време: 1ден, Врнежливо: 2дена)
 • Далечинско: 12m
 • 1,2 кабел
 • Батерија: за 50W( 2 x 3.2V 5Ah);  за 100W( 3 x 3.2V 5Ah);  за 200W( 5 x 3.2V 5Ah);  литиум железо фосфат
 • Соларен панел:  50W(6V/12W);  100W(6V/16W);  200W(6V/33W); полисилициум
 • Висина за инсталација: за 50W (3m); за 100W (3-4m); за 200W (4-5m);

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

 • Моќност: 50W;  Лумени: 950lm; Димензии: улична ламба: А:160 B:378 C:63, соларен панел: A:340 B:290 C:17 (mm)
 • Моќност: 100W;  Лумени: 1300lm; Димензии: улична ламба: А:185 B:444 C:63, соларен панел: A:350 B:350 C:17 (mm)
 • Моќност: 200W;  Лумени: 2050lm; Димензии: улична ламба: А:230 B:575 C:75, соларен панел: A:645 B:360 C:17 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top