Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Kripton-E40 ЛЕД сијалица

350,00 ден650,00 ден

Kripton-E40 ЛЕД сијалица

Тип: E40

Карактеристики:

  • 220-240V / 50-60Hz
  • Работни часови: 6.000ч
  • 5500K

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 250W;  Лумени: 11025lm;  Димензии: 90x230mm;
  • Моќност: 400W;  Лумени: 21000lm;  Димензии: 110x260mm;
Clear
Производи на акција
Scroll to Top