Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Konak2 декоративна плафоњерка

1,109,00 ден

Konak2 декоративна плафоњерка

Карактеристики:

  • 220-240 V / 50-60 Hz
  • Дифузер: стакло
  • Боја: мат хром
  • Тип на грло на сијалица: E27
  • Моќност: Макс.60W
  • Димензии: A:95 B:260 (mm)
Производи на акција
Scroll to Top