Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Kaplan-45W надворешен ЛЕД рефлектор

144,00 ден

Kaplan-45W надворешен ЛЕД рефлектор погоден за ѕид, фасада, настрешница и сл.

  • 220-240V / 50-60Hz
  • Работни часови: 50,000ч
  • Моќност: 45W
  • Боја на светлина: 4200K
  • Лумени: 3600lm
  • Заштита: IP65
  • Боја на тело: црна
  • Водоотпорност
  • + држач за ѕидни ламби со димензии: 141x103mm
Производи на акција
Scroll to Top