Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Водоотпорна ЛЕД ламба Модел: Irmak

500,00 ден1,159,00 ден

Водоотпорна ЛЕД ламба Модел: Irmak

Погодна за индустриски погони каде што има испарувања или прскање со вода.

Погодна за магацини како и паркинзи.

Одличен квалитет и дисперзија на светлина.

Карактеристики:

  • Напон на работа: 170-265 V / 50-60 Hz
  • Боја на светлина: 6400K
  • Работни часови: 30,000ч
  • Фактор на заштита: IP65 (Водоотпорна)

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 18W;  Лумени: 1440lm; Димензии: L:650mm (должина)
  • Моќност: 36W;  Лумени: 2880lm; Димензии: L:1260mm (должина)
  • Моќност: 45W;  Лумени: 3600lm; Димензии: L:1560mm (должина)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top