Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
UFO ЛЕД светилка Model: Gordion

1,326,00 ден5,327,00 ден

UFO ЛЕД светилка Model: Gordion

Овој модел е погоден за осветлување на работни хали, фабрики, магацини, работни простории и сл.

Одлична дисперзија на светлина.

Карактеристики:

  • Напон на работа: 175-265 V / 50-60 Hz
  • Работни часови: 20,000ч
  • Боја на светлина: 6400K
  • Фактор на заштита: IP65 (Водоотпорна)

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 50W;  Лумени: 5000lm; Димензии: A:171,9 B:79,9 (mm)
  • Моќност: 100W;  Лумени: 10000lm; Димензии: A:239,9 B:88 (mm)
  • Моќност: 150W;  Лумени: 15000lm; Димензии: A:304,9 B:88 (mm)
  • Моќност: 200W;  Лумени: 20000lm; Димензии: A:357,9 B:88 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top