Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Globe1 филамент ЛЕД сијалица

125,00 ден220,00 ден

Globe1 филамент ЛЕД сијалица

Тип: E27

Карактеристики:

  • 220-240V / 50-60Hz
  • работни часови: 20.000 ч
  • 2700K / 4200K

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 4W;  Лумени: 420lm;  Димензии: 60x105mm
  • Моќност: 6W;  Лумени: 650lm;  Димензии: 60x105mm
  • Моќност: 8W;  Лумени: 850lm;  Димензии: 60x105mm
Clear
Производи на акција
Scroll to Top