Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Exa-3 ЛЕД сијалица

135,00 ден

Exa-3 ЛЕД сијалица

Тип: G9

Карактеристики:

  • 220-240V / 50-60Hz
  • Работни часови: 25.000 ч
  • 2700K / 4200K / 6400K

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 3W;  Лумени: 300lm;  Димензии: 13,7×51,5mm
Clear
Производи на акција
Scroll to Top