Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Electron ЛЕД плафоњерка

750,00 ден1,265,00 ден

Electron ЛЕД плафоњерка

Карактеристики:

  • 180-265 V / 50-60 Hz
  • 6400K
  • Работни часови: 30.000 ч
  • Боја: бела

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 15W;  Лумени: 911lm;  Димензии: A:230 B:260 C:50 (mm)
  • Моќност: 24W;  Лумени: 1485lm;  Димензии: A:300 B:330 C:52 (mm)
  • Моќност: 36W;  Лумени: 2228lm;  Димензии: A:350 B:385 C:55 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top