Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Efes плафоњерка

1,098,00 ден2,914,00 ден

Efes плафоњерка

Карактеристики:

  • 220-240 V / 50-60 Hz
  • Боја: хром
  • Тип на грло на сијалица: G9

Детална спецификација на производот за моќност, димензии:

  • Моќност: макс. 40W;  Димензии: A:190 B:50 (mm)
  • Моќност: макс. 2x40W;  Димензии: A:190 B:300 (mm)
  • Моќност: макс. 3x40W;  Димензии: A:190 B:545 (mm)
  • Моќност: макс. 4x40W;  Димензии: 320mm (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top