Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Carnival2 гумиран водоотпорен кабел со фасонки

2,804,00 ден

Carnival2 гумиран водоотпорен кабел со фасонки

Карактеристики:

  • 220V-
  • 10 држачи (секој Макс. 30W)
  • вкупно 10m
  • без сијалица
  • растојание 95cm
  • водоотпорен- IP44
  • тип на грло на сијалица- E27
  • кабел: 2 по 1,5mm²
  • макс.1500W
Производи на акција
Scroll to Top