Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Bodrum плафоњерка

1,065,00 ден3,744,00 ден

Bodrum плафоњерка

Карактеристики:

  • 220-240 V / 50-60 Hz
  • Боја: мат хром
  • Тип на сијалица: Е14

Детална спецификација на производот за моќност, димензии:

  • Моќност: макс. 40W;  Димензии: A:105 B:94 (mm)
  • Моќност: макс. 2x40W;  Димензии: A:105 B:255 (mm)
  • Моќност: макс. 3x40W;  Димензии: A:105 B:455 (mm)
  • Моќност: макс. 4x40W;  Димензии: A:80 B:670 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top