Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Atom2 ОГ надворешен комплет единачен прекидач и штекер

360,00 ден

Atom2 ОГ надворешен комплет единачен прекидач и штекер

Карактеристики:

  • еднонасочен прекидач 10А
  • штекер 16А
  • фактор на заштита: IP54
Производи на акција
Scroll to Top