Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Aslan/S ЛЕД рефлектор

1,162,00 ден1,556,00 ден

Aslan/S ЛЕД рефлектор

  • 175-250V / 50-60Hz
  • Работни часови: 20,000ч
  • Боја на светлина: 6400K
  • Заштита: IP65
  • Водоотпорност
  • PIR сензор

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 20W;  Лумени: 1600lm;  Димензии: A:171,6 B:128,5 C:50 (mm)
  • Моќност: 30W;  Лумени: 2400lm;  Димензии: A:180,1 B:154,3 C:52 (mm)
  • Моќност: 50W;  Лумени: 4000lm;  Димензии: A:226,5 B:224,3 C:52 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top