Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Aslan ЛЕД рефлектор

311,00 ден4,026,00 ден

Aslan ЛЕД рефлектор

  • 175-250V / 50-60Hz
  • Работни часови: 30,000ч
  • Заштита: IP65
  • водоотпорност

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, боја на светлина, димензии:

  • Моќност: 10W;  Лумени: 800lm; Боја на светлина: 2700K/6400K/Зелена;  Димензии: A:91,3 B:97 C:30,5 (mm)
  • Моќност: 20W;  Лумени: 1600lm; Боја на светлина: 2700K/6400K/Зелена;  Димензии: A:104,5 B:128,4 C:30,5 (mm)
  • Моќност: 30W;  Лумени: 2400lm; Боја на светлина: 2700K/6400K/Зелена;  Димензии: A:114,4 B:154,3 C:30,5 (mm)
  • Моќност: 50W;  Лумени: 4000lm; Боја на светлина: 2700K/6400K/Зелена;  Димензии: A:163,7 B:224,3 C:30,5 (mm)
  • Моќност: 100W;  Лумени: 8000lm; Боја на светлина: 2700K/6400K;  Димензии: A:232,3 B:294,5 C:31 (mm)
  • Моќност: 200W;  Лумени: 16000lm; Боја на светлина: 2700K/6400K;  Димензии: A:332,9 B:420,8 C:37 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top