Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
ЛЕД Панел Модел: Arina

354,00 ден715,00 ден

ЛЕД Панел Модел: Arina

Карактеристики:

  • Напон на работа: 100-265 V / 50-60 Hz
  • Работни часови: 30.000 ч
  • Тип: Надграден
  • Боја на светлина: 3000K / 4200K / 6400K

Детална спецификација на производот за моќност, лумени, димензии:

  • Моќност: 12W;  Лумени: 840lm;  Димензии: A:159 B:28 (mm)
  • Моќност: 18W;  Лумени: 1300lm;  Димензии: A:211 B:28 (mm)
  • Моќност: 28W;  Лумени: 1960lm;  Димензии: A:283 B:28 (mm)
Clear
Производи на акција
Scroll to Top