Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Тесла Лед сијалица 9W/12W

90,00 ден110,00 ден

Тесла Лед сијалица 9W/12W

Карактеристики:

 • 85-256V
 • Работни часови: 30.000 ч
 • Боја на светлина: 3000K / 4000K / 6500K

Детална спецификација на производот за моќност, лумени:

 • Моќност: 9W;  Лумени: 900lm;
 • Моќност: 12W;  Лумени: 1200lm;

3 години гаранција!

Акција:

 • Пакет од 6 ТЕСЛА ЛЕД сијалици со јачина од 9W и боја на светлина по избор од 3000К, 4000К или 6500К.
  За само 480,00 ден.
 • Пакет од 12 ТЕСЛА ЛЕД сијалици со јачина од 9W и боја на светлина по избор од 3000К, 4000К или 6500К.
  За само 840,00 ден.
 • Пакет од 6 ТЕСЛА ЛЕД сијалици со јачина од 12W и боја на светлина по избор од 3000К, 4000К или 6500К.
  За само 600,00 ден.
 • Пакет од 12 ТЕСЛА ЛЕД сијалици со јачина од 12W и боја на светлина по избор од 3000К, 4000К или 6500К.
  За само 1080,00 ден.

Контакт

 

Clear
Производи на акција
Scroll to Top