Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Статичен термометар со сталак

3,900,00 ден

Статичен термометар со сталак

Најдобар квалитет и најдобра цена на пазарот

Брзо мерење на телесна температура на секој ваш посетител или работник.

Производи на акција
Scroll to Top