Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Магнетен шински лед рефлектор со зглоб. Модел: OL216011

1,600,00 ден2,400,00 ден

Магнетен шински лед рефлектор со зглоб. Модел: OL216011

Карактеристики:

  • Напон на работа: DC 48V
  • Боја на светлина: 4000К
  • Работни часови: 40.000 ч
  • Јачина на светлина: 6W / 12W

 

  • Димензија на 6W /  118 x 22mm
  • Димензија на 12W / 230 x 22mm
Clear
Производи на акција
Scroll to Top