Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Магнетен шински лед рефлектор со зглоб. Модел: OL216010

1,400,00 ден2,900,00 ден

Магнетен шински лед рефлектор со зглоб. Модел: OL216010

Карактеристики:

  • Напон на работа: DC 48V
  • Боја на светлина: 4000К
  • Работни часови: 40.000 ч
  • Јачина на светлина: 6W / 12W/ 18W / 24W
Clear
Производи на акција
Scroll to Top