Сподели:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Магнетен шински лед рефлектор со зглоб. Модел: OL216008/12W

2,600,00 ден

Магнетен шински лед рефлектор со зглоб. Модел: OL216008/12W

Карактеристики:

  • Напон на работа: DC 48V
  • Боја на светлина: 4000К
  • Работни часови: 40.000 ч
  • Јачина на светлина: 12W
  • Димензии: 230x22mm
Производи на акција
Scroll to Top